15+ jaar ervaring

Gecertificeerd

Vrijblijvend advies

Het team van VD Vloerverwarming

Jeffrey Vacquier Droop heeft inmiddels ruim 17 jaar ervaring in het installeren van vloerverwarmingsinstallaties. Zijn compagnon Jorgens Salakory loopt met 25 jaar zelfs nog wat langer mee in de wereld van vloerverwarmingen. Als oprichters van VD Vloerverwarming zetten wij onze kennis en ervaring in om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Kwaliteit, klantgerichtheid en flexibiliteit staan centraal bij alles wat we doen.

We werken inmiddels samen met een team van 6 enthousiaste professionals, die allemaal over de juiste ervaring in vloerverwarmingen beschikken. We stellen hoge eisen aan onszelf, zodat we altijd tegemoet komen aan de wensen en verwachtingen van onze klanten. Iedereen bij VD Vloerverwarming heeft kennis van alle diensten die we aanbieden. We werken alleen met mensen die netjes, klantvriendelijk en doelgericht te werk gaan. Onze medewerkers komen op tijd en laten de woning of werklocatie na afronding van de werkzaamheden altijd netjes achter!

Onze werkwijze

De vloer bij jou op locatie dient vlak en schoon te zijn voordat we met onze werkzaamheden starten. Mocht dit door onvoorziene omstandigheden echter niet lukken, dan laten we je niet in de kou staan. In deze uitzonderlijke gevallen zijn we flexibel en doen we er in overleg alles aan om de werkzaamheden toch zo snel mogelijk af te krijgen. Ook als dit betekent dat we na kantooruren nog even door moeten. Dit is voor ons flexibiliteit en klantgerichtheid.

We werken op de traditionele manier. Als er geen dekvloer aanwezig is maar wel een fundering, dan bevestigen we de vloerverwarming op draadstaalmatten. Dit biedt meerdere voordelen: Je hebt minder stof in huis, het is een snelle manier van werken en bovendien levert het amper geluidoverlast op. Na afloop van deze werkzaamheden blijft de warmte langer in de vloer zitten. De dag erna is je vloer dus ook weer sneller op de gewenste temperatuur. Een bijkomend voordeel is dat je hierdoor ook nog eens op de energierekening bespaart!