15+ jaar ervaring

Gecertificeerd

Vrijblijvend advies

Onze diensten en kennis

Onze ervaren specialisten kunnen alle soorten vloerverwarming en installatiemethodes aan. Zo helpen we je graag met de volgende vraagstukken:

We behandelen onder andere de volgende vloeren:

  • Zandcementdekvloer
  • Gietvloer / anhydrietvloer
  • Betonvloer
  • Houten vloer
  • Tegelvloer

VD Vloerverwarming heeft de juiste mensen en middelen in huis om al deze vloeren te voorzien van een vloerverwarmingsinstallatie. Vanzelfsprekend met behoud van kwaliteit en het beste resultaat.

Specialistische kennis

Enkele vloeren -zoals een betonvloer, houten vloer, tegelvloer en ondervloer- vragen een specifieke werkwijze en specialistische apparatuur. Hiermee voorkom je schade en bereik je het beste eindresultaat. VD Vloerverwarming heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van deze vloertypen.

Betonvloeren behandelen we watergekoeld, door gebruik te maken van een krachtstroommachine met vernevelaar.

Houten vloeren in een woning vragen om gebruik van een droogbouwsysteem. Hierbij leggen we fermacell-platen of een Knauf Brio-dekvloer aan.

Ondervloeren met houten vloerdelen – bijvoorbeeld wanneer er geen dekvloer aanwezig is – pakken we aan door met fermacell-platen een extra laag te creëren. Hierdoor zijn we in staat om de vloerverwarming op een kwalitatief hoogwaardige manier aan te leggen.   

Tegelvloeren behandelen we op afspraak. We moeten hierbij namelijk door tegels heen frezen. We maken daarbij altijd een proefvrees, omdat deze op de vloer zijn vastgeplakt. Zo weten we zeker dat de tegels na onze werkzaamheden ook vast blijven zitten aan de vloer.